دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کره‌شمالی خواهان برخورد سازمان ملل با «آمریکای گانگستر» شد

به دنبال توقیف یک کشتی باری کره شمالی توسط آمریکا، پیونگ یانگ خواستار برخورد سازمان ملل با این اقدام غیرقانونی واشنگتن شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۵۰۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، کره‌شمالی از سازمان ملل درخواست کرد با توقیف «غیرقانونی» یک کشتی باری این کشور توسط آمریکا برخورد کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، خبرگزاری رسمی کره‌شمالی روز شنبه اعلام کرد سفیر این کشور در سازمان ملل  طی نامه‌ای، اعتراض «پیونگ‌یانگ» به این اقدام آمریکا را به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد.

در این نامه آمده است: «این قدام به توقیف به‌وضوح نشان‌داد که ایالات متحده قطعاً کشوری گانگستر است که به قوانین بین‌المللی بی‌اعتنا است».

این نامه حاوی درخواست برای «اقدام عاجل» توسط گوترش شده و گفته، واشنگتن حق‌حاکمیت کره‌شمالی را نقض کرده و از قوانین سازمان ملل در خصوص پروانه کشتی‌رانی تخطی کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد کشتی باری کره‌شمالی ضبط شده و به «ساموآ» تحویل داده شده است. اتهام این کشتی نقض تحریم‌های آمریکا و حمل غیرقانونی زغال‌سنگ بود. این کشتی ابتدا در آوریل ۲۰۱۸ توسط اندونزی توقیف شد.

کره‌شمالی با بیان این‌که توقیف این کشتی به روح مذاکرات با آمریکا ضربه می‌زند خواستار بازگرداندن فوری آن شد.

دور دوم مذاکرات کره‌شمالی و آمریکا درخصوص خلع‌سلاح اتمی شبه‌جزیره‌کره در قبال لغو تحریم‌های پیونگ‌یانگ، ماه فوریه سال جاری میلادی در شهر «هانوی» پایتخت ویتنام با شکست مواجه شد.

پس از شکست این گفت‌وگوها کره‌شمالی که بسیاری از فعالیت‌های موشکی و هسته‌ای خود را متوقف کرده بود، اقدام به از سرگیری آزمایش موشک و ادامه فعالیت‌های هسته‌ای کرد.

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار